fbpx

PERSONDATA­POLITIK

Persondatapolitik

Jeg har brug for følgende oplysninger, når du handler hos mig:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Jeg registrerer dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Guldsmed Nanna Schou ApS og indtil oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på nannaschou.dk er Nanna Schou.


Som registreret hos Guldsmed Nanna Schou ApS har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: info@nannaschou.dk.

Statistik

For at kunne videreudvikle og forbedre min hjemmeside fører jeg statistik over, hvordan brugerne anvender den. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider der besøges mest, og hvilke browsere der anvendes.

Logstatistik bruges på nannaschou.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra og på hvilken del af websitet dette forlades m.m.

På nannaschou.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet.

Statistikken bruges til:

  • personalisering af markedsføringen mod brugeren
  • at skabe øget brugervenlighed.


Opdateret d. 21-10-2020

COOKIE­POLITIK

Cookies

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website, fx. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet. En cookie lagres på brugerens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra.

På nannaschou.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet.

Cookies bruges på nannaschou.dk til:
– at skabe øget brugervenlighed
– at huske, hvilke produkter der opbevares i indkøbskurven, når du handler på websitet.


Opdateret d. 21-10-2020

COVID-19

Grundet COVID-19 restriktioner holder butikken lukket til og med den 7. februar 2021.

Ønsker du/I at bytte julegaver, kan dette selvfølgelig gøres efter denne dato. For anden kontakt skriv til info@nannaschou.dk eller ring på 20118349